Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

                                 On-line Shopping 


Ότι πρέπει να γνωρίζεις για τις διαδικτυακές σου αγορές!

Έχω παρατηρήσει τον τελευταίο χρόνο που ψωνίζω μανιωδώς από το διαδίκτυο (το ταχυδρομείο έχει γίνει το στέκι μου και οι υπάλληλοι πλέον με γνωρίζουν με το μικρό μου όνομα) ότι όλο και περισσότερες προτιμούμε αυτό τον τρόπο αγορών. Γιατί όχι άλλωστε? Τα on-line stores ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο και στο παιχνίδι πλέον έχουν μπει για τα καλά και τα ελληνικά καταστήματα που διαφημίζοντας τα προϊόντα τους κυρίως μέσω facebook δέχονται τις παραγγελίες μας. Και μπορεί βέβαια τίποτα να μην συγκρίνεται με μια βόλτα στην αγορά με την κοριτσοπαρέα αλλά , να , είναι κι εκείνες οι μέρες που δεν έχεις όρεξη ούτε από το κρεβάτι να σηκωθείς.... οπότε παίρνεις αγκαλιά το laptop και χάνεσαι στον δικό σου κόσμο...
  Οι επιλογές είναι άπειρες και εγώ προσωπικά χάνω την αίσθηση του χρόνου όταν χαζεύω ρούχα στα αγαπημένα μου sites!!! Οι πειρασμοί είναι παντού! Ας πούμε λοιπόν κάποια κολπάκια ώστε και να είμαστε πάντα stylish αλλά και να μην μείνουμε με το πορτοφόλι άδειο (άλλωστε θα πρέπει κάπου να φορέσεις αυτό το τόσο τέλειο φόρεμα που μόλις έβαλες στο καλάθι αγορών σου).




   1ο και βασικό!!! Πάντα ελέγχουμε το νούμερο μας πριν από κάθε αγορά!!!! Σε όλα τα sites υπάρχει ο ανάλογος πίνακας που σε κατατοπίζει για το νούμερο σου ανάλογα με τις διαστάσεις σου. Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δώσεις όταν πρόκειται να αγοράσεις παντελόνι. Καλό θα ήταν κάθε φορά να κοιτάς το πίνακα με τα νούμερα γιατί σε κάθε site διαφέρουν. Είναι μεγάλη απογοήτευση να περιμένεις να παραλάβεις το δέμα σου και τελικά να μη σε χωράει το ρούχο....(το έχω πάθει.... 2 φορές....)


   Μη Μη Μη πέσεις στην παγίδα "είναι φθηνό ας πάρω και σε άλλα χρώματα / σχέδια " . Μπορεί να είναι φθηνό αλλά καλό θα ήταν πρώτα να πάρεις ένα κομμάτι/ σχέδιο / χρώμα να το δοκιμάσεις και αν σου αρέσει να πάρεις και άλλα... Πολλές φορές την πατάμε βλέποντας κάτι ωραίο και φθηνό και μετά μας βγαίνει ξινό και κλαίμε και τα ελάχιστα λεφτά που δώσαμε....

   Τσεκάρουμε ΠΑΝΤΑ το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο το ρούχο / παπούτσι / τσάντα / κόσμημα!!! ΠΑΝΤΑ!!! Μπορεί η τιμή του να είναι πολύ δελεαστική αλλά το υλικό να είναι πολύ κακής ποιότητας... Και θέλουμε να φοράμε τα ρούχα μας όχι να μας φοράνε.!!!

   Καλό θα ήταν να μην ρισκάρουμε σε πολύ τρελές αγορές μόνο και μόνο επειδή είναι trend, πόσο μάλλον αν είναι άκρως αντίθετες με το στυλ μας. Μην αγοράσεις κάτι που θα μείνει στην ντουλάπα και δεν θα φορέσεις ποτέ!
 

    Δώσε μεγάλη προσοχή κυρίως αν αγοράζεις καλλυντικά και παπούτσια μέσω διαδικτύου και κυρίως μέσω e-bay. Να πατάς πάντα την επιλογή Καινούργια - Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για να αποφύγεις ενδεχόμενες δυσάρεστες παρενέργειες!!!  

    Το on-line shopping είναι μια ευκαιρία να πειραματιστούμε, να αποκτήσεις κομμάτια που θα είναι μοναδικά ( και δεν θα τα δεις χιλιοφορεμένα ) , να μειώσεις τα έξοδα σου καθώς είναι πολύ πιο οικονομικά και να διασκεδάσεις κάνοντας shopping μέσα από το σπίτι σου!!! Βέβαια 
 όπως είπα και παραπάνω οι βόλτες στην αγορά με την παρέα σου μια ηλιόλουστη μέρα είναι ότι καλύτερο αλλά γιατί να μην έχεις και τις εναλλακτικές σου???     
  

Προτεινόμενα on- line καταστήματα για τις αγορές σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου