Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015




AZTEC PRINTS IN WINTER!!!


 The Cardigan : Το aztec print , έχει γίνει ανάρπαστο κυρίως από το καλοκαίρι που μας πέρασε σε μακριά και μίνι φορέματα, φούστες και τοπ. Το χειμώνα λοιπόν αλλάζει χρωματικούς συνδυασμούς ( ο αγαπημένος μου είναι μπορντό - μπεζ και μπορντό - μαύρο ) και μπαίνει σε χουχουλιάρικες ζακέτες , ζεστά πουλοβεράκια , φορεματάκια και κάπες. Προσωπικά το έχω επιλέξει σε cardigan, poncho, και φόρεμα.
 Το cardigan μπορεί να φορεθεί πανεύκολα με ότι συνδυασμό μπορείτε να σκεφτείτε, είτε με τζιν και t- shirt , είτε με φούστες , είτε με leather pants (όπως εδώ). Επειδή από μόνο του το συγκεκριμένο print είναι αξιοπρόσεκτο φροντίστε να το συνδυάσετε με μονόχρωμο τοπ ώστε να μην γίνει παράταιρο. Το άσπρο και το μαύρο είναι ασφαλείς επιλογές και βοηθούν στην ανάδειξη του print που άλλωστε είναι και το ζητούμενο. Ο αγαπημένος μου συνδυασμός είναι με μαύρο δερμάτινο παντελόνι, λευκό t- shirt, μαύρα μποτάκια και ένα statement necklace, για να γίνει περισσότερο ενδιαφέρον.







 Το Poncho :  Αν  αναζητάτε κάτι στυλάτο για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα χειμωνιάτικα παλτό είναι οι κάπες ή αλλιώς poncho.  Η αλήθεια είναι ότι δίσταζα για την αγορά ενός τέτοιου κομματιού αλλά τελικά κατέληξα να το φοράω μέρα - νύχτα αποσπώντας μάλιστα τα καλύτερα σχόλια.
Είναι απίστευτα άνετο , βολικό και προσθέτει τόσο στυλ ώστε κάθε φορά που δυσκολευόμουν να επιλέξω πανωφόρι κατέληγα κατά 99% σε αυτό!!! Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι όταν έχει πολύ κρύο θα πρέπει να φορέσετε και κάτι άλλο από κάτω. προσωπικά επιλέγω ένα μαύρο ή καφέ δερμάτινο και έτοιμη. Όσο για τους συνδυασμούς , εδώ οι επιλογές είναι πραγματικά άπειρες!!! Με skater φούστες και ψηλές μπότες με πλεκτά φορέματα , με τζιν (φυσικά) , πάει κυριολεκτικά με τα πάντα!!!!




Το Φόρεμα : Το aztec print στα φορέματα είναι μεγάλη τάση. Εδώ δίνουμε την πιο απλή εκδοχή του με ένα ζευγάρι γόβες , χωρίς κοσμήματα με σκοπό να αναδειχτεί μόνο το φόρεμα. ( βασικά δεν προλάβαινα λόγω εξεταστικής, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα φροντίσω να σας το δείξω συνδυασμένο σε άλλο ποστ) . Λοιπόν , μετά τις εκμυστηρεύσεις, θα πρέπει να τονιστεί ότι αυτού του είδους φορέματα ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους ανάλογα βέβαια όπως λέω κάθε φορά με το τι αιθανόμαστε όμορφα , αλλά και ποιο κόψιμο μας ταιριάζει!!!

T - shirt : Stradivarious
Heels / Γόβες : ( περσινές, Famous ) 
Necklace / Κολιέ :(similar) http://www.forever21.com/Product/Product.aspx?BR=f21&Category=acc_jewelry-necklace&ProductID=1002247185&VariantID=


All these photos are from Pinterest and Google. 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου